Diversitas är en leverantör av Stöd och Matchning, en tjänst för arbetssökande som behöver extra stöd och råd under deras jobbsökande. För att delta i Stöd och Matchning hos Diversitas måste du vara inskriven i Arbetsförmedlingen, och prata med din handläggare gällande möjligheten att söka Stöd och Matchning hos en privat leverantör. När din handläggare har godkänt din begäran om Stöd och Matching kan du välja Diversitas som din leverantör.

Varför välja Diversitas som din leverantör?

Diversitas bildades 2011 av entreprenörer, och efter mer än fyra år som drivande i branschen för att få ut arbetssökande akademiker på arbetsmarknaden, vet vi vad som fungerar. Som medgrundare till konferensen Working for Change, har vi dessutom en unik tillgång till konferensens nätverk av hundratals HR- och företagschefer. Vi har själva erfarenhet från ett flertal branscher, och har haft ledande befattningar som chefer i olika företag och organisationer.

Vi har utvecklat en metod för att bäst hjälpa dig att få arbete. Inom ramen för programmet får du personligt stöd av en coach, som handleder dig igenom CV-skrivning, anställningsintervjuträning och andra jobb- eller studiefokuserade aktiviteter, för att du snabbt ska nå ditt mål. Genom de individuella coachsamtalen, som äger rum varje vecka, får du det stöd och den motivation som krävs.

Du får också möjlighet att ta del i seminarier och föreläsningar med spännande talare, såsom HR-chefer och företagsledare, samt göra studiebesök på olika företag – allt inifrån vårt nätverk. Du kommer även erbjudas möjligheten att delta i jobbmässor.

Vårt KA nummer (Stockholm och Uppsala) är 10046001.
Vårt KA nummer (Göteborg) är 10057564.

Hitta oss på Arbetsförmedlingen’s webbsidan.

Är du redo att köra igång?

I så fall kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen, eller kontakta oss om du vill veta mer. Ring på 0739 13 40 00 eller maila oss på nyttjobb@diversitas.se

 

Vi på Diversitas förstår värdet av mångfald. Våra egna personal är flerspråkiga och våra tjänster är tillgängliga på flera språk utanför svenska och engelska. Vi på Diversitas talar Amhariska, Arabiska, Bosniska, Franska, Italienska, Norska, Persiska, Rumänska, Ryska, Serbiska,Spanska, Somaliska, Tamilska, Tigrinna, och Tyska